Puheenjohtajan palsta

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET v. 2022

 

Hei JHL 048 jäsenet.

 

Aloitin viime tammikuussa 2021 yhdistyksemme puheenjohtajana ja tulin nyt valituksi uudestaan seuraavaksi kahdeksi vuodeksi 2022-2023. Kiitos luottamuksesta.

Viime vuonna korona vaikutti laajasti moniin asioihin työntekijöiden keskuudessa ja tuleva vuosi näyttää jatkuvan edelleen samansuuntaisena. Jaksaminen on ollut koetuksella monissa työyksiköissä.  

Lomautuksiakin on ollut joillakin työpaikoilla ja se on työntekijöiden puolesta harmillista, mutta onneksi irtisanomisia ei ole kuitenkaan juurikaan ollut työnantajapuolelta.

Vuoden lopulla oli luottamusmiesvaalit ja työsuojeluvaalit useassa kohteessa. Hienoa, että saimme uusiakin ja innokkaita ehdokkaita mukaan vaaleihin ehdokasasetteluihin. Onnittelut minun puolestani kaikille valituille henkilöille.

Jäsenillemme on lähetetty tiedotteita valituista luottamusmies valinnoista ja täten jokaiselle pitäisi näin tulla tieto oman työpaikkansa luottamusmiehistä kaudelle 2022-2023.

Koronan aiheuttamat kokoontumisrajoitukset ovat haitanneet yhdistyksemme vapaa-ajan toimintaa ja tapahtumien järjestämisiä, mutta pyrimme nyt alkavana vuonna järjestämään aktiivisesti jäsenillemme jotain tapahtumia rajoitukset tietenkin huomioiden.

Yhdistyksemme järjesti pikkujoulut Kotiniemen majalla 2021 marraskuun loppupuolella ja jäseniä oli mukavasti paikalla. Tarjolla oli hyvää ruokaa, ohjelmaa ja Joulupukkikin oli paikalla lahjojen kera ja tuntui näin aikuisiakin tämä ilahduttavan suuresti.

 

Muistattehan päivittää jäsentietonne ajan tasalle, vain täten yhdistyksemme tiedotteet saavuttavat teidät.

 

Toivotan oikein hyvää alkanutta vuotta 2022 kaikille jäsenillemme ja jaksamista.

 

Lahden JHL ry puheenjohtaja

Päivi Virkkunen